31 Ocak 2012 Salı

2012 Abiye Modelleri

Her bayan güzel ve şık giyinmek herkesin gözü kendilerinin üzerinde olmasını ve çekici olmayı isterler bunun yanısıra da modern olmak modern kıyafetler giyinmek isterler. Kadınlar Bayanlar genç kızlar düğünlerde nişanlarda ve özel günlerde davetlerde en güzel elbiselerini giyip hava atmayı kendi giyim tarzlarını konuşturmayı severler. Bayanların bu tür özel günlerde giyebilecekleri en önemli kıyafetlerin başında abiye modelleri gelmektedir. Moda tasarımcılar bayanlara özel abiye modellerini yazlık kışlık veya baharlık olarak mevsimlere göre ve normal dekolte veya açık kapalı bayanlara özel tasarlamaktadırlar. Abiye çeşitlerinden bazıları şu şekilde uzun yerlere kadar uzanan etek kısımları olanlar, sırtı beli açık sırt dekolteli olanlar ve omuza yada boyuna askılı yazlık abiye modelleri imal edilmektedir. Abiye modelleri her geçen gün yenilenip modaya uygun abiye modelleri yapılmaktadır. İşte siz değerli bayanlar için 2012 ve 2013 yıllarına damgasını vuracak olan ve adından çok söz ettirecek olan abiye modellerinden bazılarına yer vermiş bulunuyoruz. Moda tasarımcıları tüm yenilikleri bu yeniliklerden bayan giyimde abiyeler için kullanmaktadırlar. Bir çok değişik farklı renklerde ve desenlerde en yeni abiye modellerimizden öne çıkanlardan bazılarına yer vermiş bulunuyoruz içlerinden birisi belkide sizin favori abiye modeli olabilir.
Gri tül dantelli açık yakalı göğüs dekolteli beli kuşaklı dökümlü etek modelli yazlık abiye modeli. Gümüş grisi rengindeki bu gece elbisesi çok şık olduğu gibi iki farklı şekliyle kullanılabilecek bir model olup omuzları açıkta bırakan straplez şekliyle kullanabileceğiniz gibi,yine aynı renkte kolları tülden yapılmış bolerosu ile de farklı bir tarz yaratabilirsiniz..
Tek omuzdan askılı sırt bel dekolteli cıvıl cıvıl renkleriyle gözleri kamaştıran vücuda tam oturan balık etekli çeşitli en yeni trend abiye modelleri.
Boydan boya tek parça olan gül kurusu parlak ipek pembe kumaştan imal edilen göğüs kısmı pırlanta taşlarla süslenmiş boyundan askılı sırtı açık sırt dekolteki 2012-2013 yılının en modern abiye modeli.
Gri saten kumaştan yapılmış dökümlü pileli etekli ince belli çok hoş ve modern abiye modeli. Gri saten kumaştan yapılmış dökümlü,yandan tutturulmuş gibi duran pilesi ve straplez dekolte kesimi ile uzun boylu ince belli genç bayanların tercihi olabilecek bu modeli takı aksesuarlarınızla zenginleştirebilir ve gece davetlerinde zarifliğinizle boy gösterebilirsiniz..
Lacivert dantelli tül ve göğüs dekolteli bağlamalı belden kuşaklı 2012 abiye modeli.Bu kıyafet lacivert rengi ile beyaz tenli bayanlarda çok şık duracak model olup hafif diz üstü etek boyu tülden yapılmış kolları ve hoş göğüs dekoltesi vede belinde kuşağı ile narin genç kızlar için mezuniyet elbisesi olabilecek şık bir modeldir..
Gece mavisi rengi ile kendine güvenen bayanların tercih edeceği bu abiye elbise, derin göğüs dekoltesi,göbekte duran mini pencere modeli ve kemer görünümünde beli saran simli görüntüsü ve derin yırtmacı ile tüm dikkatleri üzerine toplayacağı gibi bir bakanın tekrar dönüp baktıracağı bir abiye modeli doğrusu..
Sklamen rengi ile dikkat çeken bu elbise tek omuzdan gelen askısı ile şıklaştırılmış olup basen altına kadar vücudu saran modeli etek ucuna doğru genişleyerek tamamlanmış bu model uzun boylu kıvrımlı bayanlara çok yakışacaktır..
Pempe ve tonlarını taşıyan bu iki elbise ince iple boyundan bağlı modeli ve rahat kesimi ile yine genç kızlar için mezuniyet kıyafeti olabilecek şirin bir model...
Siyah ve beyazın uyumu ile çok hoş duran bu model omuzları açıkta bırakan straplez kesimli dekoltesi etek ucuna doğru hafif çan modeli alan beyaz saten kumaş kullanılarak göğüs kısmı ile etek ucu siyah şerit halinde renklendirelerek göğüs altından sarkan çiçek serpmeleri ile çok hoş duran bir model..
Esmerde ve sarışında farklı güzellikte duracak bu narçiçeği abiye elbise modeli hoş göğüs dekoltesi ve göğüsten bele kadar inen vücuda oturmuş modeliyle kemer görüntüsü verilmiş pullu aksesuarı ve belden etek ucuna doğru kloş olarak gelen bu model dikkatinizi çekecek güzel bir abiye modeli doğrusu..
Derin göğüs dekoltesi ve mor rengi ile dikkat çeken bu abiye elbise belinizi sımsıkı saran ve yere kadar uzanan etek kısmı genişleyerek elbise ye farklı bir hava verdiği gibi sizede farklı bir hava katacak ve kendinizi kışkırtıcı güzellikte hissedeceksiniz..
Lila ve üstünden aynı kesimde tamamlanmış siyah tülle farklı bir şekilde modellendirilmiş olan bu elbise,omuzları açıkta bırakan dekoltesi ile vücudunuzu diz üstüne kadar sımsıkı sararak tıpkı kıvrak bir balık edasında görüneceğiniz,etek ucuna doğruda kloş bir model alarak yere kadar uzanan bu abiye elbise beline takılan siyah saten kuşakla tamamlanmış olup tercih edeceğiniz modellerden biri olabilir diye düşünüyoruz..
Gri siyah tonlamalı kumaş gibi görüntü verilen bu abiye elbisede tek omuzun şıklığı ortaya konduğu gibi,iki katlı gibi duran etek modelinin üst katı yana doğru toplanıp üzerine gül kondurulmuş gibi durmakla birlikte,kesimi ile rahat edebileceğiniz bir görüntü sergiliyen şık bi abiye modelidir..
Fazla açık giyinmesini sevmeyen kapalı bayanlara hitap edebilen ve modacıların kapalı bayanlar için tasarladığı uzun etekli bolerolu yakası az açık kışlık abiye modeli.
Yazlık mini etekli göğüs dekolteli genç bayanlara hitap eden ve bir çok bayanın en çok tercih edeceği baharlık veya yazlık abiye modellerinden bir kaçı.

29 Ocak 2012 Pazar

El Yapımı Bayan Kolye Modelleri

Takı modellerinden kolyeler bayanlar için her takıda olduğu gibi kolyelerde vazgeçilmez bir takı modelidir. Özellikle genc kızlar ve genç bayanlar daha şık ve havalı göz alıcı kolyeleri tercih ederler. Bu şık ve göz alıcı kolyeler genelde el yapımı hem çok modern hemde klasik basit kolye modelleri olabilir. Bayanlar için kolyeler küpeler tamamlayıcı bir aksesuar olarak kullanılmaktadır. Her giydiği kıyafet rengine modeline göre değişik uyumlu kolyeler veta küpeler takarlar çünkü hem renk uyumu hemde giydiği elbiselerin desenine ve modeline göre uyum sağlamalıdır. Hemen hemen tüm bayanların kadınların merakı kolyelerdir hemde modaya uygun ve kendi takı ve giyim tarzlarına uyumlu değişik çeşitlerde en son trend kolyeleri çok yakından takip ederler. Normal günlük hayatta taktıkları gibi özel günlerde düğünlerde nişanlarda veya davetlerde de kendisine yakışacak kolye modellerini takarlar. El Yapımı Bayan Kolye Modelleri bayanların her an her yerde ve bütçelerini fazla sarsmadan sahip olabilecekleri kolye modelleridir. Çünkü fazla pahalı olmayan ve tüm takı tasarım satan mağazalarda en uzuz fiyata bulabilirler. El Yapımı Bayan Kolye Modelleri genellikle piyasada her yerde satılan ve bayan eşyaları satan mağazalarda boncuklardan ve zincirlerden yapılmaktadır. Bu boncuklara ve zincirlere değişik fihürler ve desenler şekiller verilerek yapılmaktadır. Bayanlar bu kolyeyi yapan yerlere özel siparişler vererek de kendi arzu ve isteklerine tarzlarına yakışacak biçimde kolye yaptırabilirler. Genç kızlar bu El Yapımı Bayan Kolye Modellerinden ilginizi çeken hoşunuza giden olursa size en yakın takı tasarım satan mağazalardan temin edebilirsiniz.Farklı değişik kolye modelleri çeşitleri.
Pembe küçük boncuklarla geniş çember halka şeklinde işlenmiş zincir bağlamalı el yapımı kolye modeli.
Mavi kırmızı sarı lacivert boncuklarla üçgen şekil verilerek işlenmiş örülmüş her üçgenin uçlarına kahverengi büyük boncuklar takılmış çok harika ve şık bir el yapımı kolye ve aynı desenle aynı boncuklarla takım halinde yapılmış küpe modeli.
İç içe geçmiş kare içerisine en değerli yeşil parlak yakut taş yerleştirilip yapılmış etrafı beyaz inci küçük taşlarla süslenmiş çok görkemli ve şık bir kolye modeli örneği.
Beyaz normal büyüklükte inci taşlarla el yapımı olarak örülmüş örgülü burmalı ilginç dekoratif kolye modeli.
Zincirin etrafına küçük oya yazma boncuklarıyla işlenmiş ve çiçek gül deseni figürü verilmiş çok hafif basit klasik ve bir o kadar da hoş şık görünümlü kolye modeli.

























Çimen yeşili iplerden dantel şeklinde aralarına yine aynı renkten örülmüş el yapımı çok hoş ve klasik bir kolye ve küpeleri ile takım yapılmış ilginç el yapımı kolye modeli.
Yuvarlak sade renkli zincirden yapılmışolan bu basit kolye modeli zincirlerin aralarına yerleştirilmiş küçük zincir rengine uyumlu boncuklarla sade bir görünüm ve zerafet sunmaktadır.

28 Ocak 2012 Cumartesi

Vitra Banyo Lavabo Modelleri

Kurucusu Dr. Nejat Eczacıbaşı tarafından 1942 senesinde İstanbul'un Kartal İlçesinde çok az sayıda işçisiyle küçük bir seramik atölyesiyle iş hayatına açılan Vitra seramik markası titiz dürüst ve insan kaynaklı çalışması sonucu her geçen gün büyüyerek günümüze kadar dev bir seramik markası olarak gelmiştir. Vitra seramik markasının çok zor ve uzun yolculuğu sonucu kaliteli ve modern lüks yenilikçi çok çeşitli seramik ürünleri imal ederek dünya markası haline gelmiştir. Vitra markası olarak genellikle banyo seramik fayans gibi ürünler üzerine yoğunlaşarak önce yurtiçi ve asıl Vitra markasının tescillenmesinden sonra yani 1966 yılında ilk seramik fabrikasını yine istanbul kartal da açmış bulunuyor. Daha sonra yurt geneline açılarak 1977 yılında Bileciğin Bozüyük ilçesinde seramik fabrikasını açarak dış ülkelere ve ilk vitra seramik fayans ihracatını da Almanya ya yaparak dış ticareti de başlamış oldu. Kaliteli dünya markası olsuğunu bu şekilde tüm dünyaya kanıtlayan Vitra seramik fayans markası günümüze kadar zirvelere yükselerek gelmiş bulunuyor. Dünyaca ünlü dev bir marka olan Vitra markası her geçen gün dünya şartlarına uyum sağlayarak yenileyip modern kaliteli ve her kesime hitap edebilecek seramik ve fayans ürünleri imal etmektedir. İşte dünyaca ünlü ve herkesin kesinlikle ilk tercihi olan Vitra Banyo Lavabo Modellerinden modern klasik her çeşitlerinden ve 2011-2012 yılına da damgasını vuracak olan model ve çeşitlerinden dekoratif ve ilginç görünümlü Vitra Banyo Lavabo Modellerinden bazılarını sizlere tanıtmaya ve Vitra markasından kısa öz bilgiler vermeye çalıştık umarız faydalı olabilmişizdir.? Vitra markası Lavabo Modelleri örneklerini tüm ev dekorasyonu gereçleri ve inşaat malzemeleri satan mağazalarda bulabilirsiniz.
Dekoratif ilginç Vitra Banyo Lavabo Modeli çok şık ve zarif görüntüsüyle banyolarınızın daha da şık olmasını sağlayacak olan muhteşem bir vitra cam Lavabo Modeli örneği.
Siyah renkli oval dekoratif 2011-2012 yılının en modern en lüks vitra Lavabo Modelleri örneklerinden birisi banyo duvar fayans rengine ve modeline göre sizler renk seçimi yapabilirsiniz.
Duvara monte edilmiş vitra seramik ayaklı ve su borularının görünmesini engelleyen gizli koruyuculu beyaz Vitra Banyo Lavabo Modeli örneklerinden en mükemmeli.






















Vitra Banyo Lavabo Modellerinden belkide en hoş en ilginç ve en dekoratif olanı da oval çanak Banyo Lavabo Modeli.
Oval küçük fazla yer kaplamayan banyo veya tuvaletler için kullanılabilecek Vitra Banyo Tuvalet Lavabo Modelleri örnekleri.

Marka Modelleri