31 Ocak 2012 Salı

2012 Abiye Modelleri

Her bayan güzel ve şık giyinmek herkesin gözü kendilerinin üzerinde olmasını ve çekici olmayı isterler bunun yanısıra da modern olmak modern kıyafetler giyinmek isterler. Kadınlar Bayanlar genç kızlar düğünlerde nişanlarda ve özel günlerde davetlerde en güzel elbiselerini giyip hava atmayı kendi giyim tarzlarını konuşturmayı severler. Bayanların bu tür özel günlerde giyebilecekleri en önemli kıyafetlerin başında abiye modelleri gelmektedir. Moda tasarımcılar bayanlara özel abiye modellerini yazlık kışlık veya baharlık olarak mevsimlere göre ve normal dekolte veya açık kapalı bayanlara özel tasarlamaktadırlar. Abiye çeşitlerinden bazıları şu şekilde uzun yerlere kadar uzanan etek kısımları olanlar, sırtı beli açık sırt dekolteli olanlar ve omuza yada boyuna askılı yazlık abiye modelleri imal edilmektedir. Abiye modelleri her geçen gün yenilenip modaya uygun abiye modelleri yapılmaktadır. İşte siz değerli bayanlar için 2012 ve 2013 yıllarına damgasını vuracak olan ve adından çok söz ettirecek olan abiye modellerinden bazılarına yer vermiş bulunuyoruz. Moda tasarımcıları tüm yenilikleri bu yeniliklerden bayan giyimde abiyeler için kullanmaktadırlar. Bir çok değişik farklı renklerde ve desenlerde en yeni abiye modellerimizden öne çıkanlardan bazılarına yer vermiş bulunuyoruz içlerinden birisi belkide sizin favori abiye modeli olabilir.
Gri tül dantelli açık yakalı göğüs dekolteli beli kuşaklı dökümlü etek modelli yazlık abiye modeli. Gümüş grisi rengindeki bu gece elbisesi çok şık olduğu gibi iki farklı şekliyle kullanılabilecek bir model olup omuzları açıkta bırakan straplez şekliyle kullanabileceğiniz gibi,yine aynı renkte kolları tülden yapılmış bolerosu ile de farklı bir tarz yaratabilirsiniz..
Tek omuzdan askılı sırt bel dekolteli cıvıl cıvıl renkleriyle gözleri kamaştıran vücuda tam oturan balık etekli çeşitli en yeni trend abiye modelleri.
Boydan boya tek parça olan gül kurusu parlak ipek pembe kumaştan imal edilen göğüs kısmı pırlanta taşlarla süslenmiş boyundan askılı sırtı açık sırt dekolteki 2012-2013 yılının en modern abiye modeli.
Gri saten kumaştan yapılmış dökümlü pileli etekli ince belli çok hoş ve modern abiye modeli. Gri saten kumaştan yapılmış dökümlü,yandan tutturulmuş gibi duran pilesi ve straplez dekolte kesimi ile uzun boylu ince belli genç bayanların tercihi olabilecek bu modeli takı aksesuarlarınızla zenginleştirebilir ve gece davetlerinde zarifliğinizle boy gösterebilirsiniz..
Lacivert dantelli tül ve göğüs dekolteli bağlamalı belden kuşaklı 2012 abiye modeli.Bu kıyafet lacivert rengi ile beyaz tenli bayanlarda çok şık duracak model olup hafif diz üstü etek boyu tülden yapılmış kolları ve hoş göğüs dekoltesi vede belinde kuşağı ile narin genç kızlar için mezuniyet elbisesi olabilecek şık bir modeldir..
Gece mavisi rengi ile kendine güvenen bayanların tercih edeceği bu abiye elbise, derin göğüs dekoltesi,göbekte duran mini pencere modeli ve kemer görünümünde beli saran simli görüntüsü ve derin yırtmacı ile tüm dikkatleri üzerine toplayacağı gibi bir bakanın tekrar dönüp baktıracağı bir abiye modeli doğrusu..
Sklamen rengi ile dikkat çeken bu elbise tek omuzdan gelen askısı ile şıklaştırılmış olup basen altına kadar vücudu saran modeli etek ucuna doğru genişleyerek tamamlanmış bu model uzun boylu kıvrımlı bayanlara çok yakışacaktır..
Pempe ve tonlarını taşıyan bu iki elbise ince iple boyundan bağlı modeli ve rahat kesimi ile yine genç kızlar için mezuniyet kıyafeti olabilecek şirin bir model...
Siyah ve beyazın uyumu ile çok hoş duran bu model omuzları açıkta bırakan straplez kesimli dekoltesi etek ucuna doğru hafif çan modeli alan beyaz saten kumaş kullanılarak göğüs kısmı ile etek ucu siyah şerit halinde renklendirelerek göğüs altından sarkan çiçek serpmeleri ile çok hoş duran bir model..
Esmerde ve sarışında farklı güzellikte duracak bu narçiçeği abiye elbise modeli hoş göğüs dekoltesi ve göğüsten bele kadar inen vücuda oturmuş modeliyle kemer görüntüsü verilmiş pullu aksesuarı ve belden etek ucuna doğru kloş olarak gelen bu model dikkatinizi çekecek güzel bir abiye modeli doğrusu..
Derin göğüs dekoltesi ve mor rengi ile dikkat çeken bu abiye elbise belinizi sımsıkı saran ve yere kadar uzanan etek kısmı genişleyerek elbise ye farklı bir hava verdiği gibi sizede farklı bir hava katacak ve kendinizi kışkırtıcı güzellikte hissedeceksiniz..
Lila ve üstünden aynı kesimde tamamlanmış siyah tülle farklı bir şekilde modellendirilmiş olan bu elbise,omuzları açıkta bırakan dekoltesi ile vücudunuzu diz üstüne kadar sımsıkı sararak tıpkı kıvrak bir balık edasında görüneceğiniz,etek ucuna doğruda kloş bir model alarak yere kadar uzanan bu abiye elbise beline takılan siyah saten kuşakla tamamlanmış olup tercih edeceğiniz modellerden biri olabilir diye düşünüyoruz..
Gri siyah tonlamalı kumaş gibi görüntü verilen bu abiye elbisede tek omuzun şıklığı ortaya konduğu gibi,iki katlı gibi duran etek modelinin üst katı yana doğru toplanıp üzerine gül kondurulmuş gibi durmakla birlikte,kesimi ile rahat edebileceğiniz bir görüntü sergiliyen şık bi abiye modelidir..
Fazla açık giyinmesini sevmeyen kapalı bayanlara hitap edebilen ve modacıların kapalı bayanlar için tasarladığı uzun etekli bolerolu yakası az açık kışlık abiye modeli.
Yazlık mini etekli göğüs dekolteli genç bayanlara hitap eden ve bir çok bayanın en çok tercih edeceği baharlık veya yazlık abiye modellerinden bir kaçı.

1 yorum:

Asya on 31 Mayıs 2020 02:37 dedi ki...

2012 abiye modellerindeki mavi elbisenin satışı var midir ve fiyatı ne kadardır?Nereden ve nasıl alabilirim?

Yorum Gönder

Marka Modelleri