27 Ocak 2012 Cuma

Dekoratif İlginç Küpe Modelleri

Kadınların bayanların büyük bir çoğunluğu takı tasarım hayranıdır yüzük küpü takmadan asla duramazlar kendilerinde bir şeylerin eksik olduğunu düşünürler. Bayanlara özel nir çok takı tasarım modelleri ve çeşitleri bulunmaktadır.Bunların içerisinde küpeler bayanların vazgeçilmezlerindendir. Özellikle genç kızlar kendisini genç hisseden bayanlar el yapımı dekoratif küpe modellerine bayılırlar. İlginç Küpe Modelleri genellikle basit sade olmakla birlikte bir o kadar da ilginç görünüm sağlamaktadır. Özellikle boncuklu küçük renkli pırlanta taşlarla ve gümüşten yapılmaktadır. Altın küpeler yerine genç bayanlar renkli çok şık ve hoş gmrünümlü bir çok figürler taşıyan küpe modelleri genç kızlar için daha çekici gelmektedir.Dekoratif İlginç Küpelerin en büyük özelliği bütçenizi fazla sarsmadan bir küpe yerine bir çok küpe çeşitlerine sahip olabilirsiniz ve hergün kıyafetlerinize ve giyim tarzınıza uygun küpe modelini de uyum sağlayark takabilirsiniz. Bu çok ilginç şekilli figürlü el yapımı küpe modellerinden bayanların genç kızların takmayı tercih ettiği küpe çeşitlerinden modellerinden en çok moda olan küpeleri sizlerle paylaşmak istedik. Bu küpe modellerini hemen hemen tüm gümüş takı tasarım satan mağazalardan temin edebilirsiniz.
Pembe renkli kalpli ve siyah fiyonklu minik zincirli çok hoş ve gösterişli el yapımı ilginç bir küpe modeli.
Ağaç yaprağı desenin üzerine küçük küçük renkli taşlarla süslenmiş metal el yapımı nostaljik sevenler için harika ve ilgi çekizi bir küpe örneği modeli.
Siyah ve sarı küçük boncuklarla işlenmiş el örgülü el yapımı sarkıtlı uçlarındaki parlak taşlarla muhteşem bir görünüm sağlayan çok nefis estetik duruşlu el yapımı küpr modeli.
Üç renkli değerli taşlardan yapılmış beyaz pembe ve bordo taşlarla süslenmiş ortasında değerli yakut taş ve beyaz inci taşlı çok hafif ve kullanışlı modern lüks küpe modeli örneği.
Değişik renklerden oluşan boncuk örgülü ve uçlarındaki üç değişik parlak boncuklu harika bir boncuklu küpe modeli. Genç kızların 2011 yılında hayranlıkla taktıkları İlginç Küpe Modellerinden.
Klasik ve basit bir yapıya sahip bir çok değişik renklerden oluşan klasik dekoratif küpe modelleri örnekleri.
Çok zarif ve ince görünümlü olmasının yanında zerafeti ve inceliği anlatan modern bayanların küpe modeli örneği.






















Yeşil yakut taşlı sarı ince zincirlere takılmış ve minik sarkıtlarına tek tek yeşil boncuk asılarak harika bir görünüm sergilemektedir ve şık göz alıcı olmanıza yardımcı olacaktır.




Yuvarlak çift halka içerisine küçük mavi boncuklarla süslenip işlenmiş örülmüş alt kısımlarına uzun uzun salkım sarkıtlar bırakılmaş boncuklu halka küpe modeli örneği.

2 yorum:

raffaelaideus on 5 Mart 2022 01:49 dedi ki...

Formula 1 RaceTech Titanium - ATR Engineering
This alloy is titanium wok extremely tough and titanium block has a high-performance titanium plate flat irons alloy that has been found to be suitable for most of titanium trim reviews today's titanium phone case racing. The alloy can

slotho on 16 Eylül 2022 04:53 dedi ki...

li589 jordan 5 fire red,aj 1 unc,jordan 4 bred,jordan 4 bred,aj 1 high,jordan 11 low,jordan 1 royal,jordan 11 space jam,jordan 11 space jam

Yorum Gönder

Marka Modelleri