22 Ocak 2012 Pazar

Atasay Tektaş Yüzük Modelleri

Kuyumculukta ve takı modellerinde adını dünyaya duyuran ve herkesin özenle aradığı en çok tercih ettiği güveninir markalardan Atasay markası bir çok takı tasarım alanında lider konuma gelmiştir. Atasay markasının bu kadar yükselmesinin asıl sebebi kaliteden asla taviz vermeden en modern şekilde sizlere hizmet vermesidir. Etrafınızda kime sorarsanız hemen hemen herkes atasay diyecektir çünkü atasay ürünlerinden memnun olmayan hiç kimseler yok diyebiliriz. Atasay markası takı tasarımda bir numara bunu herkes biliyor işte bizlerde kuyumculuk sektöründe bir numara olan atasay dan tektaş yüzük modellerinden az da olsa sizlere söz etmeye çalışacağız. Alyans Nişan evlilik ve tektaş yüzüklerini en son teknolojiye ve modaya uygun olarak sizlerin hizmetine sunmaktadır. Tektaş yüzük deyip geçmeyin bir tektaş yüzük dargınlıkları kırgınlıkları ortadan kaldırır sevdiğiniz insanın gönlünü alır. Dünyada hiç bir bayan tektaş yüzüklere hiç bir zaman asla hayır diyemez işte erkekler beylerde bunu fırsat bilip sevdiği bayana ilk hediye edeceği hediyelik eşyalardan tektaş yüzükler en başta gelmektedir. Hele ki özel günlerde evlilik yıldönümleri tanışma yıldönümleri ve hatta söz yüzüğü olarakta değer verip sevdiğiniz bayana hediye edebilirsiniz. Önümüzde yaklaşan 14 şubat sevgililer günü için çok mükemmel ve yerinde bir hediyelik eşyalardan tektaş yüzükler gelmektedir herkesin aklına hediye edecek tektaş yüzükler gelmektedir. Değerli beyler sizlere kısa bir hatırlatmada bulunmak istiyoruz değer verip sevdiğiniz bayana sevgililer gününde ne hediye etsem diye düşünüyorsanız size en güzel ve cazip bir fikir Atasay dan Tektaş Yüzük Modellerine bir bakın inceleyin o gün geldiğinde sevdiğiniz kişiye mahçup olmayınız deriz. Atasay markası bayanların en çok hangi tarz tektaş yüzük sevdiklerini önceden araştırıp o doğrultuda imalat yapmaktadır. Atasay Tektaş Yüzük Modelleri sarı 22 ve 24 ayar altın ve 14 - 18 beyaz altından üretilmektedir sizlere cazip gelen ve işte bu benim tarzım dediğiniz tektaş yüzükleri tüm atasay kuyumcularında bulabilirsiniz.
Atasay dan en muhteşem tektaşlı hediyelik tektaş yüzük modeli. Çift halka yüzüğün yarıya kadar üst kısmı küçük inci pırlanta beyaz taş süslemeli hiç bir bayanın hayır diyemeyeceği Atasay Tektaş Yüzük Modeli örneği.Ortasında büyük tek taşı ile çok zarif ve çekici yüzük modeli atasay kalitesiyle yüzünüzü güldürecek tektaş yüzük modeli..
Sarı 24 ayar üzerine çevrelenmiş küçük inci pırlanta taşlarıyla süslenmiş ortasında çok değerli büyük yakut tektaş sayesinde gözlerinizi kamaştıracak Atasay Tektaş Yüzük Modeli örneği.
Çarpraz üçgen şeklinde birbirine geçmeli kıvrımlı etrafı beyaz tektaşlarla sıralı süslenmiş Atasay Tektaş Yüzük Modellerinden en çok ilgi çeken modeli.
Ortası kalpli ve büyük pırlanta tektaşlı Atasay sarı altın tektaş yüzük modeli.
2011-2012 yıllarının bayanlar için en çok rağbet gören tektaş yüzük modellerinden olan bu yüzük bir çok amaçla hediye edilebilir ve hatta söz yüzüğü olarakta takılabilir Atasay Tektaş Yüzük Modelleri arasında yer almaktadır.
Beuaz tektaşlı atasay gümüş yüzük modellerinden olan bu yüzük birbirinin üzerine çarpraz geçen yarıyerinden uçlarına kadar pırlanta kçük taşlı süslemeli Atasay Tektaş Yüzük Modelli örneği.




















0 yorum:

Yorum Gönder

Marka Modelleri