16 Ocak 2012 Pazartesi

Şal Modelleri Örnekleri

Bayanlar için şal modelleri bir aksesuar kıyafet olarak görülse de aslında çok önemli bir giysileri tamamlayıcı unsurdur. Şal modelleri bazen bayanlar için olmazsa olmaz kıyafetlerden birisidir. Bayan Şal örnekleri kışın soğuk havalarda özel günlerde davetlerde kullanılabildiği gibi ilkbahar ve sonbahar aylarında da ince baharlık kıyafetlerin üzerine rahatça giyilebilmektedir ve hatta yazın gömler veya t-short kıyafetlerin de üzerine giyilebilir. Tabi ki baharda ve yazın kullanılan şallar soğuktan korumak amaçlı değildir. Bayanların vazgeçemediği tamamlayıcı aksesuar giyim kıyafetlerden şal modelleri baharlık ve yazlık olan modelleri ince ve açık renklerden tül yada iplerden örülüp işlenmektedir. Şal modelleri genellikle üçgen biçiminde olup iki ucu oöuza atılıp diğer bir ucu da belden aşağı sarkıtılır bir yana tunik görevinide görmüş olur. Davetlerde ve özel günlerde ince ve dekolte giyilen elbiselerin üzerine alınabilen özellikle parlak simli iplerden yapılmaktadır.
Giyim ve kıyafetine önem veren modern giyinmesini seven bayanlar 2012-2013 yılının en trend en çok aranan ve satılan şal modelleri örneklerinden bazılarını sizlerin beğenisine sunmak üzere sayfamızda yer vermiş bulunuyoruz asla modası ve mevsimi geçmeyen şal modellerimize bakıp inceleyip görüş ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşırsanız çok memnun oluruz ve sizlere sizleri isteği doğrultusunda hizmet vermeye devam ederiz. Yorumlarınız ve düşünceleriniz bizler için çok önemlidir.
Pembe ince iplerden el örgü ile işlenmiş yapılmış bu baharlık yazlık şal modeli örneği çiçek şekli biçimi verilerek yapılmış el emeği bir şal modelidir her genç bayan için ideal şal modeli.
Büyük çiçek desenli beyaz dantel iplerle yapılmış ilkbahar sonbahar ve yaz aylarında akşam serinliğinde ince yazlık kıyafetlerin üzerine giyilebilen çok şık ve göz alıcı bir şal modeli örneği
yaz mevsiminde normal günlerde olduğu gibi özel günlerde davet gecelerinde de rahatlıkla giyilebilen sizleri olduğunuzdan daha güzel ve şık gösteren şal modeli.
Çok geniş gözenekler ve büyük papatya çiçek figürlü beyaz dantelli şal modeli her yaşytan bayanlara hitap eden ve özellikle baharlık ve yazlık kıyafetlere uyumlu olan şal modeli örneği.
üst üste gelmiş Pul desenli ince yün iplerden yapılmış el örgü işlemeli modern kışlık bayan şal modeli.




































0 yorum:

Yorum Gönder

Marka Modelleri