24 Ocak 2012 Salı

Kışlık Bayan Gömlek Modelleri

Modayı en yakından takip edenler hiç şüphesiz ki Bayanlar hanımlar genç kızlardır. Yılın Her mevsiminde bayanlar giyim ve kıyafet konusunda oldukça hassas davranıp kendilerine en uygun giyim tarzına ayak uydurmaya çalışmaktadırlar. Giyim ve kıyafet kosunda da moda tasarımcılar en çok bayanlara hitap edecek kıyafet üzerinde durmaktadırlar. Bayanlar kendi giyim tarzlarını konuşturmak rahat kıyafetler giymeyi çok severler bu kıyafetler arasında her ortamda her alanda rahat giyebilecekleri giysilerden kışlık bayan gömlek modelleri üzerinde durmaya çalışacağız. Moda tasarımcıları bayanlar için bir çok çeşit ve model gömlek modeli tasarlayıp siz bayanların hizmetine sunmaktadırlar. Kışın bayanların en çok tercih ettiği gömlek modeli yüzde yüz pamuk veya yün pamuk karışımından imal edilen gömlek modelleridir. Kışlık bayan gömlekleri uzun kollu kareli ekose soğuk havalara dayanıklı üşütmeyen içinizi ısıtacak sıcak tutacak gömlek modelleridir. Genç kızlar bayanlar giyim kıyafet konusunda modayı sizlerle paylaşmak maksadıyla kışlık bayan gömlek modellerinden 2011-2012 yılının en çok satan ve bayanların en çok tervih ettiği kışlık gömlek modellerinden en son moda trend gömlek modellerini sizlere gömlek seçimi konusunda yardımcı olmak amacıyla en güzel kışlık gömlek modellerini beğeninize sunmaya çalıştık umarız beğenirsiniz. İyi alışverişler diliyoruz.

Byaz mavi pembe aradığınız tüm renklerle ve çeşitlerle mevcut olan düz renkli kışlık ve baharlık uzun kollu bayan genç kızlar için lüks gömlek modelleri
Siyah lacivert ve beyaz renklerden oluşan ekose kareli uzun beli kuşaklı kemerli uzun kollu pamuktan imal edilmiş kışlık bayan gömlek modeli.
Kırmızı beyaz ve hafif lacivert renkli tonlarıfla büyük kareli ekose uzun kollu beli kuşaklı bağlamalı pantolon ve etek üzerlerine çok mükemmel yakışacak kışlık bayan gömlek modeli örneği.
Geçmiş yıllarda olduğu gibi 2011-2012 yılında da oldukça trend moda olan kareli ekose gömlekler hem erkeklerde hemde bayanlarda hitap eden ve koyu renk ve modern giyim tarzı olan bayanlar için ön yaka kısmı büzgülü süslü uzun kollu kışlık baharlık bayan gömlek modeli.
Düz koyu mavi renkli biraz geniş olan ve uzun kollu düz yakalı kışlık sade renk seven bayanlara hitap eden kışlık bayan gömlek modeli.




Pembe gül kurusu renklerden yapılmış yine ipek kumaştan imal edilmiş ön ve yaka kısmı fularlı olan bu uzun kollu kışlık ve baharlık özel günlerde de sizi yarı yolda bırakmayacak sizi olduğunuzdan daha şık ve güzel gösterecek kışlık bayan gömlek modeli.
Mavi lacivert ve gri tonlardaki renklerle tasarlanmış parlak ve ipek kumaştan tasarlanmış giyim tarzını bu tür ipekli kumaşlardan yana kullanan bayanlara hitap eden ve fazlasıyla çok yakışan özellikle özel günlerde ve davetlerde giyilebilecek kışlık bayan gömlek modellerindendir.Yakasız ve düz yakalı ağırlıklı olarak siyah ve kırmızı renklerden oluşan çok az da olsa beyaz renkleri olan bu büyük kareli ekose kışlık uzun kollu bayan gömlek modeli.

0 yorum:

Yorum Gönder

Marka Modelleri