26 Ocak 2012 Perşembe

Taç Tül Perde Modelleri

Ev Tekstil Ürünleribin en çok aranan ve bir çok ürünlerin üreticisi Taç markası diğer ürünlerinde olduğu gibi pencere tül perde modellerinde de lider durumda. Bir ev ve pencereler için perdeler oldukça fazla önemli hem gösteriş açısından hemde odaların içerisinin dışardan görülmesini engelleyen ve adalara salona ayrı bir dekor sunmaktadır. Taç Tül Perde Modelleri örnekleri hemen hemen herkesin tercih edebileceği ve severek pencerelerine takabilecekleri perde modelleri. 2011 yılında en son moda ve en son trend lüks perde tül modelleri yine taç markasından sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Taç perde örneklerinden en son moda olan ve 2013 yılında ve daha sonraki yıllarda da evlerinizi süsleyecek modellerden en öne çıkanlardan bazı örneklerine yer vermiş bulunuyoruz. Daha sonraki zamanlarda yine en ünlü bildik markalara ait perde modellerini sizlere tanıtmaya çalışacağız.Burda sizlerin perde tül seçimlerinize yardımcı olmak amacıyla sunduğumuz perde modellerini örneklerini sizlere en yakın Taç ev tekstil ürünleri satan mağazalardan görebilir alabilirsiniz.Tül perde de kalitenin adresi taç markası.
Lacivert ve siyah renklerin birleşiminden koyu desenli çok harika bir perde modeli ortaya çıkmaktadır. Bu renklere uymlu olarak yine tül modeli oluşmaktadır. Açık renkli duvarlar ve oda dekoruna uymlu Taç Tül Perde Modelleri örneklerinden en güzeli.
Büyük ve geniş salonları olan evler için oldukça mükemmel olan ve taç terde modellerin içlerinde en çok beğenilen ve herkesin tercihi olan bu taç perde örneği özellikle salon perdesi olarak kullanılmaktadır. Renk ve desen olarak tüllerle aynı olup bir birini tamamlayıp hoş bir görüntü sergilemektedirler.
Turuncu ve beyaz renklerden oluşan büzgülü ve sarkıtlı olan bu taç perde modeli 2011 de en çok aranan ve atış rekorları kıran en modern son model taç perde modeli modern salonlar için ideal ve dekoratif bir görünüme sahip herkese tavsiye edilebilir..
Koyu renkli bu taç tül perde modeli duvar dekoruna uyumlu ayrıca ilginç bir görünüm sergileyen istendiği zaman açılıp kapanan ve bağlamalı çok şık bir taç tül perde modeli örneği ayrıca bej renkli tül modeli.

Üst kısımlarında üçgen sarkıtları ve nakışlı süslemeleri olan tül perde de aynı renklerle çiçek deseni verilmiş kırışmayan düz duran taç tülperde modeli.















Parlak düz ve canlı yeşil renkli bağlamalı ayrıca tül perde modeli de kırmızı çiçek desenli olup renk uyumu açısından mükemmel bir şekil sergilemektedir. Taç tül ve perde modeli.

0 yorum:

Yorum Gönder

Marka Modelleri