16 Ağustos 2011 Salı

Banyo Dolapları Modelleri

Evimizin en önemli ve en özel yerlerinden olan banyolarımız hem çok şık ve görsel olarak güzel olmalı hemde hijyen ve sağlıklı olmalıdır. Bunun için öncelikle Banyo Dolaplarının düzenli temiz olması gereklidir. Banyo dolaplarına banyo malzemeleri banyo havluları temizlik malzemeleri gibi banyoya ait eşyalı koymak için en ideal yerdir. Banyo mobilyalarından olan Banyo Dolapları çok kaliteli olmalıdır çünkü banyodaki rutubetten çürümemesi gerekir.Banyolarınıza dolap tezgah yaptırırken mutlaka ev dekorundan yardım alınız. 2011 - 2012 yılının en trend banyo dolapları modelleri bir çok bilinen kaliteli markalarla ve yeni modelleriyle mobilya mağazalarında görüp beğenip alabilirsiniz. Banyonuzu yeni dekore ettiriyorsanız yada eskisiyle değiştirmeyi düşünüyorsanız bu özellikleri mutlaka göz önünde bulundurunuz. 2012-2013 yıllarına özel olarak tasarlanıp dizayn edilen bu en son moda banyo dolaplarından kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen Banyo Dolapları Modellerinden bazılarını sizlerle paylaşıp kısa bilgiler vermeye çalıtık umarız memnun kalırsınız.
Bu çok şık banyo dolabı, daha çok düz renk bir banyoda mükemmel duracaktır.Modern renk ve dizaynıyla dikkat çeken kırmızı mebran kapaklar, beyaz dolap ve çekmecelerde çok şık durmuş olup banyo malzemelerinizi rahatlıkla yerleştirebileceğiniz bir model olmakla köşeli lavabosu ilede ayrıca dikkat çekmektedir.
İnce dizaynıyla çok yer kaplamıyacak olan bu model siyah zemin üzerine kızıl çizgilerle renklendirilmiş olup geniş kapak dolapları ile iç genişliği ortaya konduğu gibi,yuvarlak seramik lavabosu altında yerleştirilmiş olan kirli çamaşırlık bölmesi ile dağınıklığı sevmeyen hanımların kesinlikle tercih edebileceği bir model olacaktır.
Küçük banyolarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu model çok yer kaplamamakla birlikte mini mini gözleri ile çok şirin durmakta,üzerine takılan lamba bu dolaba farklı bir hava kattığı gibi kare görünümlü seramik lavabosu ise modelin kendinden olan bir parçası gibi adeta. Kırmızı ve beyaz mebran kapaklarla hazırlanmış olan bu banyo dolabı tıpkı bir çalışma masasını andırıyor.Büyük ve küçük çekmecelerle modellendirilen bu dolap değişik ayna montajı ile dikkat çektiği gibi yanda duran ince uzun dolap ise tüm fazlalıklarınızı ortadan kaldırmanıza yetecektir.
Siyahın ve beyazın banyo şıklığı ,çok gözlü irili ufaklı dolap gözleri ile her bir eşyanızı karışmadan rahatlıkla dizebileceğiniz şekilde dizayn edilmiş olup spotla aydınlatılmış aynası ile ferah bir model olduğu gibi hemen aynanın yanına monte edilmiş mini raflarda dekoratif görüntüsü ile ayrı bir havaya büründürecek olan banyonuza çok hoş bir renk katacaktır.
Düz beyaz bir banyo içerisinde muhteşem duracak olan kırmızı kapaklı,bu şık banyo dolabı modeli parça parç görüntüsü ile sanki banyonun her tarafında dolap varmış gibi durmasının dışında şık dolap kulplarıylada farklılaştırılmış olmakla ara boşluklara monte edilmiş sabunluk ve havluluk aparatları ile farklı lavabo dizaynı ilede çok göz dolduran modern bir banyo dolabı modelidir.
Eski salon vitrinlerini andıran bu zarif model kırık beyaz rengindeki dolap üzerine kemik rengi mermer tezgah ile kullanışlı bir model olmakla birlikte araya oturtulmuş ayaklı lavabo etrafından geçen metal aksesuar gizli bir çekmece görüntüsü vermekte olup klasik dekorları tercih eden bayanlar için hoş bir seçim olacaktır....
Sade ve bir o kadar şık duran bu banyo dolabı,kendinizi tıpkı spa merkezindeymişsiniz hissini vereceği gibi jakuzili bir banyoda harika duracaktır.Farklı ve sade renk seçimi ile de işlenmemiş ağaç rengi görünümündeki tonlamaları ile çok rahat kullanabileceğiniz bir banyo dolabı modelidir.
Krem ve bordonun muhteşem uyumu banyolarınızı farklı bir havaya büründüreceği gibi çok şık dizaynı ile göz kamaştırıcı bir banyo sahibi olmak isteyenlere tavsiye edeceğimiz bir model olup geniş ve ferah dolapları dışında yarım fıçı şeklini andıran seramik lavabo görüntüsü ile geniş banyolar için tercih edilebilecek bir modeldir.
Parlement mavisi rengindeki köşeli dizaynı ile değişik bir banyo dolabı modeli olan çok gözlü dolaplarıylada dikkat çeken bu model içten gömmeli lavabosu ve geniş tezgah görüntüsü ile geniş aynaları ve yine parlement mavisi ile çerçevelendirilmiş beyaz tavanı spot lambalarla modellendirilerek tercih edebileceğimiz değişik bir banyo dolab modelidir.
Yine muhteşem bir renk uyumu demeden geçemiyeceğim...Lacivert ve beyaz sizcede çok hoş değilmi? Çok şık ve modern duran bu banyo dolabı kullanışlılığı ve üzeri cam tezgahı ile ışıl ışıl olan bu model kendinden çizgili gibi duran lacivert kapakları ve mini kulpları ile banyolarınıza çok yakışacak şık bir model doğrusu...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

güzel modeller

Yorum Gönder

Marka Modelleri