19 Ocak 2012 Perşembe

Kapşonlu Bayan Hırka Modelleri

Bayan hırka modelleri yazlık kışlık ve baharlık bu hırkalarında normal yakalı ve kapşonlu hırkalar olmaküzere bir çok değişik çelitleri modelleri bulunmaktadır. Sonbahar ve kış aylarında özellikle tercih edilen modeli tabiki kapşonlu olan modelidir. Kapşonlu hırka modelleri hem rahat hafif ve sizleri soğuktan ve yağmurdan koruma amaçlıdır. Kapşonlu bayan hırka örnekleri ve modelleri fabrika triko üretimi ve el örgü işleme çeşitleri bulunmaktadır. Bayan hırka örnekleri içi yünlü ve tüylü olanları boynunuzu ve kulaklarınızı soğuktan donmaktan korumaktadır. Kapşonlu bayan hırkaları önden düğmeli veya fermuarlı olan modelleri ile düz kazak şeklinde olup kapşonu olan modelleri de mevcuttur. Sizlere sunmuş olduğumuz bu kapşonlu bayan hırkalarını normal de evin dışında giyebileceğiniz gibi evde de geçici olarak giyebilirsiniz. Hırkaların kapşonunun ön kısmının bağcıklı olması rüzgarlı ve soğuk günlerde bağcıkları bağladığınız zaman rüzgar soğuk girmesini önlemektedir. Bayanlar hiç bir zaman asla modası ve zamanı geçmeyen yaz ayları hariç tüm zamanlarda her ortamda rahatlıkla giyebileceğiniz 2012-2013 model bir çok ünlü ve yakından tanınıp bilinen markalara ait en çok aranıp ve satılan kapşonlu bayan hırkalarından bazılarını sizlere tanıtmaya çalıştık hem soğuktan korunup hemde rahat hareket etme kabiliyeti sunan bu kapşonlu bayan hırkalarınız yoksa almadıysanız en kısa zamanda bayan giyim mağazalarından beğendiğiniz hoşunuza giden kapşonlu hırka modelini alabilirsiniz. Ayrıca kapşonlu hırkalar ile görüşlerinizi bizlerle paylaşırsanız çok memnun oluruz sizlerin önerileri bizler için çok önemli ve değerlidir.
Triko örgü kapşonlu bayan hırkası gri yün iplerle örülmüş işlenmiş olup bayan tunik olarak da giyilebilir sizleri soğuktan koruyup içinizi ısıtacak hasta olmanızı engelleyecek en harika kapşonlu bayan hırkalarından bir tanesidir.Kırmızı renkli yüzde yüz pamuk ipten el örgü işlemeli tığ ve şişlerle el emeği göz nuru olan bu kapşonlu yandan cepleri olan kapşonlu bayan hırka modeli ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde giyilebilen kırmızı seven bayanlar için çok ideal bir kapşunlu hırka modeli.Beli lastikli kemer görevini gören, baştan aşağı düğmeli soğuk geçirmeyen ve kapşununun içi ve kenarları yünlü kalın yün iplerden yapılmış dizlere kadar uzun kapşonlu kışlık bayan hırka mont modeli.2011 yılında en çok satan ve tüm bayanların hayran olduğu ve 2013 yılında da asla modası geçmeyecek bir kapşonlu bayan hırka modeli.Uzun ve beyaz pamuk orlon iplerden örülüp işlenip sizlerin hizmetine sunulan be dekoratif düğmeli yanlardan cepli bayan hırka modeli esmer ve buğday tenli bayanlar için çok ideal ve normal sıradan günlerde giyilebileceği gibi nişan düğün davet gibi özel günlerde de giyebileceğiniz kapşonlu şapkalı bayan hırka modeli.













Tam bir kışlık kapşonlu hırka modeli olan şapkasının ve alt kenarlarının tüylü yünlerle süslenmesi genç bayanlara daha bir ayrıcalık katan şık gösteren sportif kışlık şapkalı kapşonlu kısa bayan hırka modeli.Ayrıca kahverengi düğmeleri de hırkanın rengine ve modeline uyumluluk sağlamaktadır.

Yeşil pamuklu kalın iplerle ve şiş tığ işlemesi olan bu el örgü triko bayan hurka modeli biraz sportif görünümüyle genç bayanların en gözde kapşonlu hırka modellerindendir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Marka Modelleri