28 Ocak 2012 Cumartesi

Vitra Banyo Lavabo Modelleri

Kurucusu Dr. Nejat Eczacıbaşı tarafından 1942 senesinde İstanbul'un Kartal İlçesinde çok az sayıda işçisiyle küçük bir seramik atölyesiyle iş hayatına açılan Vitra seramik markası titiz dürüst ve insan kaynaklı çalışması sonucu her geçen gün büyüyerek günümüze kadar dev bir seramik markası olarak gelmiştir. Vitra seramik markasının çok zor ve uzun yolculuğu sonucu kaliteli ve modern lüks yenilikçi çok çeşitli seramik ürünleri imal ederek dünya markası haline gelmiştir. Vitra markası olarak genellikle banyo seramik fayans gibi ürünler üzerine yoğunlaşarak önce yurtiçi ve asıl Vitra markasının tescillenmesinden sonra yani 1966 yılında ilk seramik fabrikasını yine istanbul kartal da açmış bulunuyor. Daha sonra yurt geneline açılarak 1977 yılında Bileciğin Bozüyük ilçesinde seramik fabrikasını açarak dış ülkelere ve ilk vitra seramik fayans ihracatını da Almanya ya yaparak dış ticareti de başlamış oldu. Kaliteli dünya markası olsuğunu bu şekilde tüm dünyaya kanıtlayan Vitra seramik fayans markası günümüze kadar zirvelere yükselerek gelmiş bulunuyor. Dünyaca ünlü dev bir marka olan Vitra markası her geçen gün dünya şartlarına uyum sağlayarak yenileyip modern kaliteli ve her kesime hitap edebilecek seramik ve fayans ürünleri imal etmektedir. İşte dünyaca ünlü ve herkesin kesinlikle ilk tercihi olan Vitra Banyo Lavabo Modellerinden modern klasik her çeşitlerinden ve 2011-2012 yılına da damgasını vuracak olan model ve çeşitlerinden dekoratif ve ilginç görünümlü Vitra Banyo Lavabo Modellerinden bazılarını sizlere tanıtmaya ve Vitra markasından kısa öz bilgiler vermeye çalıştık umarız faydalı olabilmişizdir.? Vitra markası Lavabo Modelleri örneklerini tüm ev dekorasyonu gereçleri ve inşaat malzemeleri satan mağazalarda bulabilirsiniz.
Dekoratif ilginç Vitra Banyo Lavabo Modeli çok şık ve zarif görüntüsüyle banyolarınızın daha da şık olmasını sağlayacak olan muhteşem bir vitra cam Lavabo Modeli örneği.
Siyah renkli oval dekoratif 2011-2012 yılının en modern en lüks vitra Lavabo Modelleri örneklerinden birisi banyo duvar fayans rengine ve modeline göre sizler renk seçimi yapabilirsiniz.
Duvara monte edilmiş vitra seramik ayaklı ve su borularının görünmesini engelleyen gizli koruyuculu beyaz Vitra Banyo Lavabo Modeli örneklerinden en mükemmeli.






















Vitra Banyo Lavabo Modellerinden belkide en hoş en ilginç ve en dekoratif olanı da oval çanak Banyo Lavabo Modeli.
Oval küçük fazla yer kaplamayan banyo veya tuvaletler için kullanılabilecek Vitra Banyo Tuvalet Lavabo Modelleri örnekleri.

0 yorum:

Yorum Gönder

Marka Modelleri