15 Ocak 2012 Pazar

Bayan Bere Modelleri

Tam bulunduğumuz mevsim kış mevsimi ve havaların çok soğuk karlı ve ayazda giyim kıyafet olarak da en çok ihtiyaç duyduğumuz bere şapka eldiven ve atkılardır. Herkes için bereler ve şapkalar çok önemlidir fakat bayanlar için bir o kadar daha çok önemlidir. Çalışan ve gününün büyük çoğunluğunu dışarda geçiren işe gidip gelirken kardan ve soğuktan başınızı saçlarınızı ve kulaklarınızı soğuktan korumanın en iyi ve mantıklı yolu bere şapka takmaktır. bayanlara özel olarak el yapımı veya fabrika imalatı olan bere modelleri herkesin arzu ve isteklerine göre ayrı ayrı yapılmaktadır yani bayanlar için bir çok bere modeli ve çeşitleri mevcuttur. Bayan bere ve şapkaları genellikle eldiven ve atkılarla bir takım halinde yapılıp siz değerli bayanların hizmetine sunulmaktadır. Bayan berelerinin en son ve en çok satan modelleri ve çeşitleri örneklerinden bazılarını siz bayanlar ve genç kızların beğenisine sunmaktayız daha doğrusu bayanların bere şapka seçiminde katkıda bulunmak bereler hakkında az da olsa sizlere bilgiler vermek istedik. Bayanlar kış bitmeden üşüyüp hasta olmadan mutlaka berelerinizi alınız başınızda bere olmadan dışarı çıkmayınız deriz. 2012-2013 yılı kışlık bayan bereleri sizlerle bayanlar.
Baştan kafadan aşağı boyuna geçirmeli modern atkısı ile takım halinde yapılmış bu bayan bere modelini hem şapka hemde bere olarak kullanabilirsiniz. Genç bayanlara hitap eden bu bayan bere örneği başınızı ve kulaklarınızı soğuktan koruyacak en güzel bere modeli.
Bir kaç ip çeşitleriyle halkalar halinde şekil biçim verilmiş bu hem şapka hemde bere modelinin yanında aynı iplerle örülüp işlenmiş atkı modeliyle tam bir uyum içerisinde. Modaya düşkün olan ve modayı yakından takip eden bayanlara özel bere modeli örneği tam size göre.
Beyaz yün ipten özenle örülüp işlenen bu son moda bere ve modern atkı modeli 2012-2013 yılının kış mevsiminde en çok aranan ve satan bayan bere atkı modeli diyebiliriz. Çok şık ve göz alıcı bu bere ve atkı tığ şişlerle el örgü işleme bere atkı modellerinin en harikası sayılır.


































0 yorum:

Yorum Gönder

Marka Modelleri