11 Şubat 2012 Cumartesi

Boğazlı Bayan Kazak Modelleri

Kış mevsiminde en soğuk karlı ve yağmurlu havalarda bayanların içini ısıtacak hasta olmalarını engelleyecek en ideal kışlık bayan kıyafetlerinden boğazlı bayan kazak modelleri hakkında sizlere kısa öz bilgiler vermeye çalışacağız. Biz bayanlar yapı olarak biraz fazla nazik ve soğuklara karşı dayanaksız kişileriz işte kışın soğukta bizleri hem üşütmeyip sıcak tutacak hem rahat hareket etmemizi sağlayacak ve ayrıca güzel ve şık olmamızı sağlayacak kıyafetlerden boğazlı kazak çeşitleri. Biz Bayanlar için giyim firmaları modacılar tasarımcılar her geçen gün daha şık daha modern ve en son moda olan kıyafetleri imal etmektedir. Bizlerde hem modaya uyarak hemde sağlığımızı korumalıyız. Kışın soğuta asla ince kıyafetlerle dışarı çıkmayınız sizleri en çok rahat ettirecekolan yine kazaklardır. Değerli bayanlar genç kızlar özellikle kış günü soğuklarda işi gereği zamanının büyük çoğunluğunu dışarda geçiren hanımlar bu kış mevsiminde hem sizi sıcak tutacak hemde gözlerinize hitap edecek sizleri olduğunuzdan daha şık ve alımlı göz alıcı gösterecek olan boğazlı kazaklardan en son trend son moda olan boğazlı kazak modellerinden 2012 model ve çok değişik farklı çeşitlerini sizlerin beğenisine sunmaktayız. Kış bitmeden kendinizi hasta etmeden sizler için sunduğumuz boğazlı kazaklardan hoşunuza giden beğendiğiniz boğazlı kazak çeşitlerini triko el örgü işleme tüm kazak çeşitlerini bayan giyim mağazalarından temin edebilirsiniz.
Omuzdan göğüs üzerine kadar uzanıp dekoratif bir görüntü veren kahverengi tüylü beli kemerli kuşaklı kazağın etek kısmı ve kolların uç kısımları tüylü beyaz yün triko boğazlı bayan kazak modeli.
Delikli dantel görünümlü büyük çiçek desenli kısa kollu krem renkli boğazlı bayan kazak modeli.
Tüylü ve yünlü parelel çizgiler şeklinde işlenmiş triko yapımı 2011-2012 yıllarının en çok bayanlar tarafından aranan tercih edilen kışlık boğazlı bayan kazak modeli.
Kahverengi renkli ipek triko örgü ince fakat hem sıcak tutan hemde hafif olan kışlık boğazlı bayan kazak modeli.


























Pembe ve kahverengi renkli hem bahar aylarında hemde kış nevsiminde her ortamda rahatlıkla evde ve dışarda rahatlıkla bayanların giyebileceği boğazlı triko bayan kazak modeli.
Karışık çeşitli Renkli iplerden küçük figürler ile süslenmiş kışlık boğazlı bayan kazak modeli.
Yeşil renkli yarım kollu geniş yakalı boğazlı en son moda bayan triko boğazlı kazak süveter modeli.

0 yorum:

Yorum Gönder

Marka Modelleri