5 Şubat 2012 Pazar

Bayan Patik Modelleri

Merhaba değerli bayanlar sizler için şu kış mevsiminin çok yoğun bir şekilde yaşandığı günlerde sizlerin en çok ihtiyaç duyacağınız oda içi terlik türü bayan patiklerden söz etmek istiyoruz ve kısaca bayan patik modelleri hakkında kısa bilgileri ve patiklerin ne kadar önemli olduğunu sizlerle paylaşmak istedik. Değerli bayanlar oda içerisinde giyebileceğiniz ve sizi ayaklarınızdan üşüyüp hasta olmanızı engelleyecek en önemli giyeceklerden patikler belki bazı bayanlar için süs ve aksesuar olarak düşünülse de aslında çok önemlidir. Ev hanımları akşama kadar evin içerisinde ev işleri ile uğraşırken yerlere yalın ayak bastıklarında hiç haberi olmadan ayakları üşür ve en kısa zamanda grip nezle ve soğukalgınlığı gibi mevsimsel hastalıklara yakalanırlar ve üzülen siz ve sizi sevenler olur. İşte ne siz nede sizi sevenler üzelmesin hasta olmayın diye sizlere önemle bildirmek isteriz ki insanlar en öncelikle ayaklardan üşüttüğü zaman hasta olurlar sizlerde bu kısa bilgiler ışığında ayaklarınızı korumak için oda içi terlikleri veya patikleri mutlaka giyin. Sizlerin beğenisine sunmuş olduğumuz bayan patik modelleri örnekleri genellikle tığ ve şiş el örgü yapımı olup ayak ölçülerinize göre uygun patik modeli yaptırabilirsiniz. Ayrıca bu bayan patiklerin bir çok değişik şekilleri ve çeşitleri bulunmaktadır artık patik seçimi renkleriyle desenleriyle sizlere klamış.
Pembe iplerle tığ ile yapılmış bu bayan babet tipine benzeyen alt taban kısmı yeşil iplerle nakışlı ve ön kısmına da çiçek deseni verilmiş çok şık ve kullanışlı bayan patik modeli.
Kahverengi simli orlon iplerle şişlerle yapılmış bu el örgü bayan patik modeli ayaktan çıkmasını önleyecek kurdela ile bağlanmış ve fiyonk şekli verilmiş bu son moda bayan patik modeli tüm bayanların en çok hoşuna gidebilecek patik örneklerinden bir tanesidir.
Turuncu ve bordo renkli yün ve orlon pamuk iki çeşit iplerle yapılmış çok ilginç ve şık bayan patik modeli ayak bileğine çarpraz şekilde geçmeli ve ayaklarınızı çok sıkı ve sıcak tutacak patik modeli. Genç bayanların en çok tercih ettiği patik modeli örneği.








Sarı iplerle örülmüş üst ayak bileği kısmı kırmızı şerit iplerle süslenmiş kelepçeli babet tipli bayan patik modeli
Beyaz ve turkuaz iplerle şişlerle elişi yapılmış delikli çarpraz işlemeli modern bayan patik modeli.
İçi ayak altı taban kısmı mavi dış kısmı mor yün pamuk iplerle tığ ve şişlerle işlenmiş el yapımı çiçek desenli bayan ada içi babet şekilli bayan patik modeli.
Beyaz ve pembe küçük boncuklarla süslenmiş küçük çiçek işlemeli siyah el örgü işlemeli bayan patik modeli.

1 yorum:

sinefocus on 3 Ağustos 2015 01:32 dedi ki...

Babet modelleri ile ilgilenirken bloğunuzu keşfettim Babet çeşitleri derken Paylaşımlarınız harika buldum ve beğeni ile takip ediyorum.
http://babetto.net/
Babet Modelleri

Yorum Gönder

Marka Modelleri