28 Haziran 2012 Perşembe

Yüksek Dolgu Topuklu Yazlık Bayan Ayakkabı Modelleri

Yüksek topuklu ayakkabılar giymek şık ve çekici görünmek isteyen bayanların olmazsa olmazlarından biridir. Baştan ayağa bakımlı ve güzel olmak için kimi zaman büyük çileler bile çekmeye katlanan bayanlar çoğu zaman beğendikleri bir ayakkabıyı rahat olmasa da şık durması nedeniyle giyerler.Dolgu topuklu ayakkabı modelleri bayanların şıklık ve rahatlık arasındaki ikilemlerini çözerek iki seçeneği bir arada sunuyor. Abiyeden spor pantolonlara kadar bütün kıyafet tarzlarına uygunluk teşkil edecek çeşit ve tasarımlarıyla dolgu topuklu ayakkabılar bayanların yaşamlarında büyük sorunların bir çözümü oldu. Rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamanın tadını bu ayakkabı modelleriyle bir kere tatma şansı yakalayan bayanlar yaşamları boyunca bir araya gelmez sandıkları iki seçeneğin bir araya geldiğini göreceklerdir. Ayak tabanının bir kısmını boşlukta bırakan diğer topuk çeşitlerine nazaran çok daha sağlıklı olan dolgu topuklu ayakkabılar bu sene bayanların en çok tercih ettikleri modeller arasında yer alıyor. Belki anneannelerimizin gençlik yıllarına denk gelecek yıllarda moda olan dolgu topuk ayakkabılar bugünün şartlarında daha modern tasarımlarla bayanların ilk seçenekleri arasında yer almayı başardılar. Uzun süre hafızalardan silindikten sonra bugün yeniden canlanan dolgu topuk ayakkabılar çağın modern ve estetik anlayışlarıyla çok daha şık ve kullanışlı modeller haline geldi. Dolgu topuklu ayakkabı modelleriyle bayanlar hem ayağı yormayan rahat ve sağlıklı hem de şık ve güzel ayakkabı giymenin sırrına erdiler. Dolgu topuklu ayakkabılarla bugünün bayanları yere daha sağlam basıyor rahatlığın ve şıklığın etkisiyle kendilerine daha bir güvenle yürüyorlar.
İlk bakışta renkleri biraz karışık gibi duran tırtırlı kumaşlı dolgu topuklu ayakkabı modeli mağazada ayağınızda denediğiniz andan itibaren zarafeti ve şıklığı ile sizi büyüleyecek ve kesinlikle size ait olması gerektiğini hissettirecektir. Tabanında ve kenarlarındaki açık kırmızı şeritleri ve üst kısmındaki rengârenk kumaşıyla çok şık görünmenizi sağlayacak bir ayakkabı modeli.
Farklı görünmeyi seven bayanların terci edeceği bu dolgu topuklu yazlık ayakkabı modeli topuğunda ve üst kısmında kırmızı ağırlıklı renkleri ve bağcık aksesuarıyla oldukça şık görünüyor. Hasır desenli topuğu ve ayak bileğini saran kahverengi beyaz kemeriyle dikkat çekiyor.
Koyu renklerin şeffaf tonlarıyla tasarlanan bu dolgu topuklu yazlık ayakkabı modeli ayağın kenarlarını saran topuk ve parmak uçlarından açık yapısıyla günlük kullanımda büyük bir rahatlık sağlayacaktır. Ayakkabılarını gün boyu ayağından çıkarmayan bayanlar bu dolgu topuk ayakkabı modeliyle gün boyu şık ve rahat ayaklarla dolaşmanın huzurunu yaşayacaklardır.
Beyaz renkli keten kumaşlı dolgu topuklu yazlık ayakkabı modeli kumaşının yapısı ve tasarımındaki incelikle yaz aylarının kavurucu sıcaklarında ayağınızın terlemesini önleyecek ve oldukça şık görünecektir. Topuğundaki hasır işlemesiyle doğal bir şekle kavuşturulan bu dolgu topuk ayakkabı modeli ayak topuğunun üst kısmındaki düğüm aksesuarıyla sıradanlığını şıklığa dönüştürmüştür.
Şıklığını güzel bir ayakkabıyla tamamlamak isteyen bayanların tercih edecekleri leopar desenli kemerli dolgu topuklu yazlık ayakkabı modeli. Topuğundaki çuval deseni ve ayak bileğini çapraz saran iki şeridiyle yere sağlam basmayı seven bayanların bayılacakları bir dolgu topuk yazlık ayakkabı modeli olmuştur.
Gülkurusu renkli dolgu topuklu ayakkabı modeli şıklığında tek bir eksik olmasına bile tahammül edemeyen bayanların özenle seçecekleri bir yazlık ayakkabı modelidir. Dolgu topuk olmasına rağmen tasarımındaki incelikler ve modern bir şekille kaba görünmesi önlenen bu yazlık ayakkabı modeli bakımlı bir bayanın şıklığını tamamlayacak en ideal unsur olacaktır.
Ayakları gün boyu ayakkabının içinde kalan bayanların rahatlıkla tercih edeceği bu dolgu topuk ayakkabı modeli ayağın büyük bir bölümünü kapatarak korumakla birlikte topuk ve parmak kısmının açık olmasıyla ayağın terlemesini önleyen bir yapıya sahiptir. Topuğundaki deseni ve ayak parmaklarını yan taraflardan sararak ortada çapraz kavuşan şeritleriyle bu sezon şık görünmenizin ve rahat gezmenizin sırrı olacak bir ayakkabı modeli.
Saman sarısı hasır işlemeli topuğu ve ayağı saran kırmızı kemeriyle doğayı modern bir tasarımla ayağınıza getiren bu ayakkabı modeli son derece şık ve rahat bir model teşkil ediyor. Kırmızının en çekici tonuyla tasarlanan bu ayakkabı modelini ayağınıza giyerek gideceğiniz her gezinti ve ziyaret arkadaşlarınızın bu ayakkabıyı nereden aldığınıza dair sorularıyla geçecektir.
Önü ve topuğu kapalı dolgu topuklu ayakkabı modeli daha çok kısa süreli kullanımlar için uygun olmakla birlikte topuğunun esnekliğinden gelen rahatlığı ve lacivert renginin sağladığı şıklıkla bir kere giyildiğinde bir daha ayaktan çıkarılmak istenmeyecek bir ayakkabı modelidir. Bu ayakkabı modelini giydiğinizde atacağınız hafif adımlar çevrenizdeki birçok kişi tarafından fark edilecektir.
Mavi zeminli benekli kemeri ve beyaz topuğuyla dikkat çeken bu ayakkabı modeli bu sezon boyunca şıklığın ve rahatlığın zirvesinde dolaşmanızı sağlayacak bir ayakkabı modelidir. Beyaz renkli dolgu topuğunun alt ve üst kısımlarını çevreleyen lacivert şeritler kesinlikle bütün bakışları üzerine toplayacak bir görüntü teşkil ediyor.
Yılan derisi desenli dolgu topuklu ucu açık yazlık ayakkabı modeliyle bu yaz çekiciliğinizin ve güzelliğinizin tadını çıkarabilirsiniz. Kahverengi tonlarında ve yılan derisi motifleriyle topuk kısmındaki benekli ahşap renginin sağladığı uyum ve tasarımının inceliği ile ayağınızda bir aksesuar gibi duracak bu ayakkabı modeli size aynı zamanda gizemli bir çekicilik de kazandıracaktır.
Ön tarafta boncuklarla örülmüş tokası ve bembeyaz topuğuyla bir ceylanın sürmeli gözleri kadar dikkat çeken bu ayakkabı modeli renkleri ve tasarımıyla çevrenizdeki herkesi büyüleyecektir. Orta yükseklikteki dolgu topuğu ve yumuşak yapısıyla uzun süreli kullanımlar için de uygunluk arz eden bu ayakkabı modeliyle attığınız her adımda güzelliğinizi ve şıklığınızı yeniden yaşayacaksınız.
Bu sezon yaygın bir kullanımı bulunan parmakları ve topuğu açık ayakkabı modellerinden biri olan bu beyaz kemerli ahşap renkli topuklu yazlık ayakkabı modeli günlük kullanımda size son derece rahat adımlar vaat etmektedir. Tabanının yumuşaklığıyla attığınız her adımda pamuğa basıyormuş hissini yaşatacak bu yazlık ayakkabı modeli klasik görüntüsünün yanında göz alıcı bir şıklıkla siz bayanların beğenisine sunulmaktadır.
Mantar topuklu düğümlü yazlık ayakkabı modeli ayak parmaklarını saran kemeri üzerindeki dantel işlemeleri deseni ve ayak bileğini estetik bir şekilde saran kemeriyle ayağınızda son derece şık duracaktır. Üzerindeki dantel deseniyle sıradan ayakkabıların dışına çıkan bu ayakkabı modeli ayrıca deseninde kullanılan renklerin birbiriyle uyumu da birçok bayanın ilk bakışta beğenisini kazanacaktır.
Parlak kavuniçi renginin çekiciliği ince bir tasarımla ayağınıza geldiğinde kazanacağınız şıklık ve çekicilik bir çok ortamda dedikodu konusu olmanıza neden olacaktır. Etrafınızdakilerin hayran ve kıskanan bakışlarını üzerinizde hissetmenizi sağlayacak bu yazlık ayakkabı modeliyle adımlarınız daha güvenli ve cazip olacaktır.
Kırmızı ve altın sarısı renklerinin göz kamaştıran parlaklığını yansıtan bu yazlık ayakkabı modelini giyecek bayanların kendine güveni ve hayran bakışların odağı olmayı bir yaşam şekli haline getirmiş olmaları gerekiyor. Attığınız her adımda etrafınızdakilerin bakışlarını üzerinizde hissedeceğiniz bu ayakkabı modeliyle ayaklarınızın birbirine dolaşmamasına dikkat etmeniz gerekecek. Ve kesinlikle sokağa çıkmadan önce evinizin içinde birkaç tur atarak aynadaki şıklığınızı görerek çıkmalısınız ki dışarıda hayran bakışların odağı olduğunuzda bunun tek nedeninin şıklığınız olduğu bilinciyle ve emin adımlarla yürüyebilesiniz.

2 yorum:

seolara on 28 Temmuz 2015 10:58 dedi ki...

Babet modelleri ile ilgilenirken bloğunuzu keşfettim Babet çeşitleri derken Paylaşımlarınız harika buldum ve beğeni ile takip ediyorum.
Babet
Babet Fiyatları
Babet Modelleri

sinefocus on 3 Ağustos 2015 01:32 dedi ki...

Babet modelleri ile ilgilenirken bloğunuzu keşfettim Babet çeşitleri derken Paylaşımlarınız harika buldum ve beğeni ile takip ediyorum.
http://babetto.net/
Babet Modelleri

Yorum Gönder

Marka Modelleri