3 Mart 2012 Cumartesi

İlginç Koltuk Modelleri

Hem sizleri güldürecek hemde çok şaşırtacak şekillerde çok ilginç ve dekoratif koltuk sandalye modellerinden bazılarını sizlerle paylaşmak sizlere kısaca bilgi vermek istedik. Dekoratif ve ilginç eşya düşkünü kişiler için ve evlerinin yada çalışma ofislerinin başköşesinde ister kendileriiçin isterse özelmisafirleri için rahat ve huzurlu bir ortamda keyif yapmak için sizlere sunacağımız ilginç koltuk modelleri belkide tam sizlerin arayıpda bulamadığı koltuk modelleri olabilir. Sizler için seçip derlediğimiz ilginç koltuklardan bazıları vardır ki belkide hiç aklınıza gelemeyecek kadar değişik biçimlerde bu koltuk modeli mutlaka benim olmalı diyebileceğiniz çeşitleri de mutlaka vardır. Bu ilginç koltukları nerelerde bulabiliriz derseniz bu tür ilginç ev eşyaları ve mobilya tazrzından koltuk sandalye satan mağazalar mutlaka vardır ve ayrıca özellikle bu işlerle uğraşıp ilgilenen bir çok mobilya ustaları vardır el yapımı ilginç koltuklardan istek ve arzunuza göre sipariş verip yaptırabilirsiniz. Keyfine ve rahatına düşkün kişiler ve ilginç koltuk sevenler mutlaka bu dekoratif ilginç koltuklarla ilgileneceklerdir. Bu ilginç koltuk modellerine benzeyen daha bir çok dekoratif ilginç ev eşyaları ile karşılaşabilirsiniz sizler için diğer kategorilerde de bu tür ilginç eşyalara yer vereceğiz bizlerle fikirlerinizi düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinir memnun oluruz sizlerin istek ve arzularına uygun konuları sizlerle paylaşabiliriz.
Beyaz kabinli sağa sola açılıp kapanan kapakları sayesinde kullanmadığınız zamanlarda kapaklarını kapatıp bir köşeye koyabilirsiniz ve koltuk olduğu dahi anlaşılamaz buda ayrı bir ilginç görünüm sağlamaktadır. Kapaklarını açtığınızda ise içi yünlü hatta kışın soğuklarda bile sizi koruyabilecek kadar özenle tasarlanmış çok sevimli ve ilginç bir koltuk modeli televizyon izlemek içinde çok rahat bir koltuk modeli.
Bu iki kişilil kenarları akvaryumlu deri döşeme kaplamalı dekoratif ilginç koltuk modeli evinde balık akvaryum olmasını isteyen kişiler için oldukça güzel bir koltuk tasarım modeli. Hem koltuk olarak hemde akvaryum olarak kullanabileceğiniz muhteşem ve bir okadar da ilgi çekici akvaryumlu süper komik sevimli bir koltuk modelidir.
Bu el ve eldiven şekilli çeşitli renklerden tasarlanmış ilginçkoltuk modeli de üzerine oturduğunuz zaman tüm yorgunluğunuzu atarken ayrı bir keyif sürmenize ve kendinizi oldukça rahatlamış hissedebileceğiniz ilginç bir koltuk modeli. Bu tür dekoratif koltuklar gebellikle işyerlerinde çalışma ofislerinde mevcuttur daha fazla ilgi çeker.
Bu bavul şeklindeki ilginç koltuk modeli de görenleri hayrete düşürecek kadar ilginç kapattığınız zaman büyük bir kapalı bavul kapaklarını açtığınız zaman da karşınıza çok ilginç bir koltuk çıkıyor bu tür koltuklar da nostalji ve dekoratif eşyalardan hoşlanan kişiler için vaz geçilmez bir koltuk modeli diyebiliriz denemenizde fayda vardır..
Kırmızı dudak şeklindeki bu ilginç koltuk modeli de yine işyerleri ve ofisler için daha çok uygun olduğunu düşündüğümüz demir ayakları sayesinde ve kaliteli malzemeleri süper işçiliği ile rahatlıkla güvenebileceğiniz dekoratif ilginç koltuk modeli.



















Marka Modelleri