20 Mayıs 2012 Pazar

Aris Tektaş Yüzük Modelleri

Takı modellerinden Aris markası kuyumculukta ve takılarda en çok tanınan bilenen ve tercih edilen bir dünya markasıdır hiç şüphesiz bunu herkes kabullenmiş durumda. Durum vaziyet böyle olunca da bayanların gözlerini alamayacağı ve hiçbir zaman hayır diyemeyeceği takılardan tektaş yüzükler yine aris markasından gelmektedir. Gelelim takı modellerinden tektaş yüzüklerin önemine: Tektaş yüzükler özellikle seven insanın sevdiği değer verdiği bayana armağan edilen en güzel bir hediye modelidir. Tektaş yüzükler genelde ya sevgililer gününde veya da evlilik yıl dönümlerinde sevdiğimiz bayana hediyedir. Hemen hemen tüm bayanların hayranlıkla ve heyecanla beklediği takılardan tektaş yüzükler çok uzun yıllardır günümüze kadar gelmiş genç bayanların parmaklarından asla eksik olmayan bir takı modelidir. Hemen hemen her bayanın parmağında bir tektaş yüzük görmemiz mümkündür bunların içerisinde kaliteli ve pahalı olanları vardır bir de normal düzeyde olan tektaşlarda vardır. Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz fakat siz değerli beyler sevdiğim kadına en değerli en kaliteli bir hediye almak onun gönlünü derinden feth etmek ona derin sevgimi belli etmekistiyorum diyorsanız işte o zaman sizlere sunmuşolduğumuz aris marka tektaş yüzüklerinden sevdiğiniz bayana en ideal olan tektaş yüzüğü almaktan geçer. Değerli bayanlar sizlerin gerçekten beğenebileceğiniz ve bende bunlardan istiyorum diyebileceğiniz en son trend moda aris tektaş yüzüklerden en çok beğenilenlerden bazılarına yer vermiş bulunuyoruz umarız beğenirsiniz. Hoşunuza giden beğendiğiniz tektaşlar ve daha bunlara benzer birçok modellerini aris kuyumculuk mağazalarından temin edebilirsiniz.
Beyaz altın yüzüğün üzerine kalp kalbin etrafına ve içerisine pırlanta beyaz taşlar dizayn edilerek mükemmel bir işçilik sergilenmiş durumda. Sevdiğiniz bayana sana kalpten bağlıyım demek istiyorsanız işte tam duygularınızı anlatmaya yarayacak bir aris tektaş yüzük modeli.
Yine Ortasında bir kalp bulunan bu aris tektaş yüzük modeli biraz daha ince ve zarif görünmektedir. Sevdiğiniz bayana ince ve zarif olduğunu ve onu gerçekten kalpten gönülden sevdiğinizi anlatmak istiyorsanız geç kalmayın bu aris tektaş yüzük tam aradığınız bir yüzük modeli.
Biraz şekil verilerek yamuk duran birbirine geçmiş iki kalp, kalplerin iç kısımları yine beyaz pırlanta taşlarla süslenip dizayn edilmiş ve iki kalbin birbirini ne kadar çok sevdiğini açıkça göstermektedir.
Kenarları minik dört kalp ile çevrilmiş,ortasına iri bir pırlanta taş yerleştirilmiş bu model, beyaz altın yoğunluğunda olup yanlara 14 ayar sarı altın renginde model verilerek renklendirilmiş olan bu model şık dizaynı ile sevdiğinize adeta "kalbim senin" diyor..
Yine beyaz altın renginde farklı bir tek taş yüzük modeli.Ortada iri bir pırlanta ve yine minik pırlantalarla kaplı asılı duran kalp şekli verilen bu model, hediye edeceğiniz bayanlar tarafından geri çevrilmeyecek kadar güzel.
Dört tırnak arasında yerleştirilmiş kocaman bir tek taş ile parmağın üst tarafını kaplayan kısmına yerleştirilmiş daha küçük pırlantalarla çok şık duran bu model yine beyaz altın zerafetiyle sevdiğinize verebileceğiniz çok şık bir hediye olabilir...
Işıklarla bezenmiş minik pırlanta taşlardan üç yol kesimi gibi duran ve ortasına yerleştirilmiş tek taş pırlanta modeli ve yine beyaz altın şıklığı ile sevdiğinizin parmağına çok yakışacak, anlamlı bir gün hediyesi olarak verilebilecek çok güzel bir tek taş yüzük modeli..
Çıkıntılı tırnak arasına yerleştirilmiş tek taş pırlantalı yüzük modeli beyaz altının pırlantayla uyumunu bir kez daha ortaya sergilediği bu model, zerafeti ile göz doldurduğu gibi tıpkı bir pırlanta bahçesinden fışkıran ışığı yansıtıyor gibi, Hiç bir bayanın geri çevirmek istemeyeceği ve özel günlerinize anlam katabilecek harika bir tek taş yüzük modeli...
Farklı dizaynı ile dikkat çeken değişik bir tek taş yüzük modeli daha. Yine beyaz altından yapılmış olup dört yanı iri ve ufak kalplerle çevrili olan bu model arada kalmış tek taşıyla adeta sevdiğinize "kalbim senin için çarpıyor" mesajını çok açık iletmenizi sağlıyor...
14 ayar sarı altın rengi olan iki halka arasında minik pırlantalardan fışkırmış gibi duran kocaman tek taş bir pırlanta ile işçiliği ile göz kamaştıran müthiş bir tek taş modeli. Sizcede ömrünü size adayan ,hayatınızın anlamı olan biricik eşinize verebileceğiniz anlamlı bir hediye değil mi..

Marka Modelleri