14 Şubat 2012 Salı

Bayan Kadın El Çantaları Modelleri

Değerli bayanlar sizlere sorsalar sizin için en önemli aksesuarlar nelerdir diye sorsalar bayanların büyük bir çoğunluğu elbette ki çanta ve cüzdanlardır derler. Çünkü bir bayanın her zaman en çok ihtiyaç duyduğu ve her an yanında taşıması zorunlu olan aksesuarlardan birisi de el çantalarıdır. Örneğin çok özel bir davete katılmanız gerekiyor veya gece sevdiğiniz kişiyle yemeğe çıkıyorsunuz en güzel abiye elbiselerinizi ve kıyafetlerinize uygun gece abiye ayakkabılarınızı giyiyorsunuz tüm takılarınızı takıyorsunuz ve şimdi burda tek eksik kalan tüm kıyafetlerinize en uygun renk ve desenli normal yada el çantası seçmeniz gerekmektedir. İşte bizlerde siz değerli modayı en yakından takip eden ve güzelliğine ve bakımına özen gösteren genç kızlar ve genç bayanlar için 2012-2013 yılının en trend en son moda bayan el çantarından en öne çıkan çeşitlerini ve modellerini sizlere sunmaktayız. Bu harika göz alıcı şık bayan çantaları sizlerle paylaşmamızın en önemli sebebi çanta merekı olan bayanlara biraz olsun yardımcı olmaktır umarız az da olsa yardımcı olabilmişizdir. Balo düğün ve nişan davetlerine kesinlikle çantasız katılmayınız bayanlar zor durumda kalmayınız.
İster elinizde koltuk altınızda isterseniz ince ve sağlam zincirleri sayesinde omuzunuza asabileceğiniz çok amaçlı gösterişli ve şık bir bayan el çantası modeli.
Hem kulplu hemde omuza asmak için askılığı olan normal gezmeye giderken veya pikniğe giderken yanınızda taşıyabileceğiniz bir çok özel eşyalarınızı koyabileceğiniz renkli cıvıl cıvıl normal kapaklı ve üstten potatif fermuarlı bayan çantaları modelleri.
Kaliteli sağlam seçkin deriden imal edilen bu kulplu ve askılıklı bayan el çantası parlak yuvarlak desenleriile göz dolduran en harika en şık bayan el ve omuza asılabilen çanta modelleri.
Bayan cüzdan modellerini andıran bir çok değişik ve farklı renklerden oluşan deri ve ipek kumaştan imal edilmiş en yeni tasarımlarıyla çanta meraklısı bayanlara en çok hitap eden bayan el çantaları modelleri çeşitleri.




Hasır örgü görünümlü krem renkli kahverengi açma kapama aparatifi olan çok harika bir bayan el çantası modeli.
Yine beyaz kar beyaz bayan el çantası bu çanta sadece elde taşınabilecek geniş ve çok amaçlı kullanılabilecek ön tarafta açılıp kapanabilen yan cepli veya yan bölmeli bayan el çantası modeli.
Krem gri renkli yakut pırlanta taş süslemeli üstten fermuarlı çok şık bir bayan el çantası modeli.
Siyah ipek kumaştan dizayn edilen üstten fermuarlı böcek figürü ile ayrı bir güzellik verilmiş el çantası modeli
Yılan derisi ile parelel kuşakları ve yine deriden gül deseni verilmi kahverengi renkli hem elde taşımak için tutma kulpu hemde omuza asmak için omuz askılığı bulunan 2012 yılının en trend çanta.
Ağaç dalı ve yaprağı desenli kaliteli ipek kumaştan imal edilmiş sıradan ekol bir bayan el çantası modeli.
Deri örgülü kafatası iskeleti figürü verilmiş açma kapama mandalı ile bu tür ilginç elçantası sever bayanlara hitap eden siyah bayan el çantası modeli.

Siyah el çantasına kırmızı desenler ve figürler verilmiş çok farklı bir gösterişi olan genç bayanlara hitap eden özellikle davetlerde ve mezuniyet törenlerinde kullanılabilecek el çantası.
Seçkin ve kaliteli deriden imal edilen bu beyaz renkli bayan el çantası modeli ilginç ve dekoratif tutacak kulpuyla beyaz ve açık renkli çantalardan hoşlanan bayanlara hitap eden çift cepli kapaklı cepleri ayrı bir görünüm sağlayan mükemmel bir bayan el çantası modeli.

11 Şubat 2012 Cumartesi

Boğazlı Bayan Kazak Modelleri

Kış mevsiminde en soğuk karlı ve yağmurlu havalarda bayanların içini ısıtacak hasta olmalarını engelleyecek en ideal kışlık bayan kıyafetlerinden boğazlı bayan kazak modelleri hakkında sizlere kısa öz bilgiler vermeye çalışacağız. Biz bayanlar yapı olarak biraz fazla nazik ve soğuklara karşı dayanaksız kişileriz işte kışın soğukta bizleri hem üşütmeyip sıcak tutacak hem rahat hareket etmemizi sağlayacak ve ayrıca güzel ve şık olmamızı sağlayacak kıyafetlerden boğazlı kazak çeşitleri. Biz Bayanlar için giyim firmaları modacılar tasarımcılar her geçen gün daha şık daha modern ve en son moda olan kıyafetleri imal etmektedir. Bizlerde hem modaya uyarak hemde sağlığımızı korumalıyız. Kışın soğuta asla ince kıyafetlerle dışarı çıkmayınız sizleri en çok rahat ettirecekolan yine kazaklardır. Değerli bayanlar genç kızlar özellikle kış günü soğuklarda işi gereği zamanının büyük çoğunluğunu dışarda geçiren hanımlar bu kış mevsiminde hem sizi sıcak tutacak hemde gözlerinize hitap edecek sizleri olduğunuzdan daha şık ve alımlı göz alıcı gösterecek olan boğazlı kazaklardan en son trend son moda olan boğazlı kazak modellerinden 2012 model ve çok değişik farklı çeşitlerini sizlerin beğenisine sunmaktayız. Kış bitmeden kendinizi hasta etmeden sizler için sunduğumuz boğazlı kazaklardan hoşunuza giden beğendiğiniz boğazlı kazak çeşitlerini triko el örgü işleme tüm kazak çeşitlerini bayan giyim mağazalarından temin edebilirsiniz.
Omuzdan göğüs üzerine kadar uzanıp dekoratif bir görüntü veren kahverengi tüylü beli kemerli kuşaklı kazağın etek kısmı ve kolların uç kısımları tüylü beyaz yün triko boğazlı bayan kazak modeli.
Delikli dantel görünümlü büyük çiçek desenli kısa kollu krem renkli boğazlı bayan kazak modeli.
Tüylü ve yünlü parelel çizgiler şeklinde işlenmiş triko yapımı 2011-2012 yıllarının en çok bayanlar tarafından aranan tercih edilen kışlık boğazlı bayan kazak modeli.
Kahverengi renkli ipek triko örgü ince fakat hem sıcak tutan hemde hafif olan kışlık boğazlı bayan kazak modeli.


























Pembe ve kahverengi renkli hem bahar aylarında hemde kış nevsiminde her ortamda rahatlıkla evde ve dışarda rahatlıkla bayanların giyebileceği boğazlı triko bayan kazak modeli.
Karışık çeşitli Renkli iplerden küçük figürler ile süslenmiş kışlık boğazlı bayan kazak modeli.
Yeşil renkli yarım kollu geniş yakalı boğazlı en son moda bayan triko boğazlı kazak süveter modeli.

7 Şubat 2012 Salı

Armine Eşarp Başörtüsü Modelleri

Tesettür Giyim markalarının en başta gelen isimlerinden Armine Eşarp ve Başörtüsü Modellerinde de isim yapmış ün salmış Tesettür Giyinen genç yaşlı tüm bayanların en çok tercih ettiği bir markadır. Kapalı giyinen bayanların tüm tesettür kıyafetlerini alabileceği ve giyim tarzına uygun tesettür kıyafetlerin her türlüsü her çeşidi Armine mağazalarında bulunmaktadır. Başörtüsü eşarp imal eden belli başlı en çok tanınmış bazı markalar bulunmaktadır bu sayfamızda Armine eşarp başörtüsü örnekleri ve çeşitleri hakkında kısa bilgiler verip sizlerle paylaşmak istedik. Armine Eşarp ve Başörtüsünün kapalı tesettür giyinen bayanların neden bu kadar çok Armine markasını tercih ettiğini hiç düşündünüz mü.? Çünkü armine bir dünya markası olup bir çok müslüman ülkelere tesettür giyim kıyafet satan bir markadır . Tesettür kıyafetler ve giyim konusunda tüm kapalı giyinen bayanların güvenini kazanmış kaliteli ürünler imal eden ve çok yaygın satış mağazaları sayesinde herkesin rahatlıkla ulaşabileceği noktalarda bulunmaktadır. Ayrıca Armine eşarpları başörtüleri her bayanın arzu ettiği renklerde desenlerde ve üstün kalitesiyle en çok aranan eşarp başörtüsü markası haline gelmiştir. Armine diğer markalara nazaran daha uyfun olması ve ödeme kolylıkları sayesinde tüm tesettür giyinen bayanların ilk tercih ettiği bir markadır. Değerli kapalı tesettürlü hanımlar bayanlar 2012 yılının ve gelecek yıllarda da en çok tercih edilebilecek armine başörtüsü eşarp çeşitlerinden en son moda trend örneklerden bazılarını sizlerle paylaştık umarız beğenirsiniz ayrıca eşarp seçiminizde yardımcı olmak istedik bu konu ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi mutlaka bekliyoruz şimdiden iyi alışverişler diliyoruz.
Üzeri yazılı birçok karışık renkler bulunan özellikle bahar ve yaz aylarında tesettürlü bayanların kullanabileceği açık renkli armine eşarp başörtüsü modeli.
Çoğunlukla koyu yeşil rengin olduğu ve yeşilin üzerine beyaz sarmaşık yaprağı desenli beyaz ve açık tenli bayanlara çok yakışacak çok harika ve şık bir başörtüsü eşarp modeli armine markası.
Kırmızı gül ve sarı çiçek desenli ağırlıklı olarak beyaz ve kırmızı rengin kullanıldığı en çık göz alıcı armine başörtüsü eşarp modeli.


















Zincir bileklik kolye gibi bir çok motif verilmiş beyaz ve kırmızı renkler ağırlıklı baharlık ve yazlık armine eşarp başörtüsü modeli çok şık ve en son moda olan bu eşarp her ortamda rahatlıkla her yaştan tüm tesettürlü bayanlar takabilir.

Marka Modelleri