16 Ağustos 2011 Salı

Banyo Dolapları Modelleri

Evimizin en önemli ve en özel yerlerinden olan banyolarımız hem çok şık ve görsel olarak güzel olmalı hemde hijyen ve sağlıklı olmalıdır. Bunun için öncelikle Banyo Dolaplarının düzenli temiz olması gereklidir. Banyo dolaplarına banyo malzemeleri banyo havluları temizlik malzemeleri gibi banyoya ait eşyalı koymak için en ideal yerdir. Banyo mobilyalarından olan Banyo Dolapları çok kaliteli olmalıdır çünkü banyodaki rutubetten çürümemesi gerekir.Banyolarınıza dolap tezgah yaptırırken mutlaka ev dekorundan yardım alınız. 2011 - 2012 yılının en trend banyo dolapları modelleri bir çok bilinen kaliteli markalarla ve yeni modelleriyle mobilya mağazalarında görüp beğenip alabilirsiniz. Banyonuzu yeni dekore ettiriyorsanız yada eskisiyle değiştirmeyi düşünüyorsanız bu özellikleri mutlaka göz önünde bulundurunuz. 2012-2013 yıllarına özel olarak tasarlanıp dizayn edilen bu en son moda banyo dolaplarından kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen Banyo Dolapları Modellerinden bazılarını sizlerle paylaşıp kısa bilgiler vermeye çalıtık umarız memnun kalırsınız.
Bu çok şık banyo dolabı, daha çok düz renk bir banyoda mükemmel duracaktır.Modern renk ve dizaynıyla dikkat çeken kırmızı mebran kapaklar, beyaz dolap ve çekmecelerde çok şık durmuş olup banyo malzemelerinizi rahatlıkla yerleştirebileceğiniz bir model olmakla köşeli lavabosu ilede ayrıca dikkat çekmektedir.
İnce dizaynıyla çok yer kaplamıyacak olan bu model siyah zemin üzerine kızıl çizgilerle renklendirilmiş olup geniş kapak dolapları ile iç genişliği ortaya konduğu gibi,yuvarlak seramik lavabosu altında yerleştirilmiş olan kirli çamaşırlık bölmesi ile dağınıklığı sevmeyen hanımların kesinlikle tercih edebileceği bir model olacaktır.
Küçük banyolarda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu model çok yer kaplamamakla birlikte mini mini gözleri ile çok şirin durmakta,üzerine takılan lamba bu dolaba farklı bir hava kattığı gibi kare görünümlü seramik lavabosu ise modelin kendinden olan bir parçası gibi adeta. Kırmızı ve beyaz mebran kapaklarla hazırlanmış olan bu banyo dolabı tıpkı bir çalışma masasını andırıyor.Büyük ve küçük çekmecelerle modellendirilen bu dolap değişik ayna montajı ile dikkat çektiği gibi yanda duran ince uzun dolap ise tüm fazlalıklarınızı ortadan kaldırmanıza yetecektir.
Siyahın ve beyazın banyo şıklığı ,çok gözlü irili ufaklı dolap gözleri ile her bir eşyanızı karışmadan rahatlıkla dizebileceğiniz şekilde dizayn edilmiş olup spotla aydınlatılmış aynası ile ferah bir model olduğu gibi hemen aynanın yanına monte edilmiş mini raflarda dekoratif görüntüsü ile ayrı bir havaya büründürecek olan banyonuza çok hoş bir renk katacaktır.
Düz beyaz bir banyo içerisinde muhteşem duracak olan kırmızı kapaklı,bu şık banyo dolabı modeli parça parç görüntüsü ile sanki banyonun her tarafında dolap varmış gibi durmasının dışında şık dolap kulplarıylada farklılaştırılmış olmakla ara boşluklara monte edilmiş sabunluk ve havluluk aparatları ile farklı lavabo dizaynı ilede çok göz dolduran modern bir banyo dolabı modelidir.
Eski salon vitrinlerini andıran bu zarif model kırık beyaz rengindeki dolap üzerine kemik rengi mermer tezgah ile kullanışlı bir model olmakla birlikte araya oturtulmuş ayaklı lavabo etrafından geçen metal aksesuar gizli bir çekmece görüntüsü vermekte olup klasik dekorları tercih eden bayanlar için hoş bir seçim olacaktır....
Sade ve bir o kadar şık duran bu banyo dolabı,kendinizi tıpkı spa merkezindeymişsiniz hissini vereceği gibi jakuzili bir banyoda harika duracaktır.Farklı ve sade renk seçimi ile de işlenmemiş ağaç rengi görünümündeki tonlamaları ile çok rahat kullanabileceğiniz bir banyo dolabı modelidir.
Krem ve bordonun muhteşem uyumu banyolarınızı farklı bir havaya büründüreceği gibi çok şık dizaynı ile göz kamaştırıcı bir banyo sahibi olmak isteyenlere tavsiye edeceğimiz bir model olup geniş ve ferah dolapları dışında yarım fıçı şeklini andıran seramik lavabo görüntüsü ile geniş banyolar için tercih edilebilecek bir modeldir.
Parlement mavisi rengindeki köşeli dizaynı ile değişik bir banyo dolabı modeli olan çok gözlü dolaplarıylada dikkat çeken bu model içten gömmeli lavabosu ve geniş tezgah görüntüsü ile geniş aynaları ve yine parlement mavisi ile çerçevelendirilmiş beyaz tavanı spot lambalarla modellendirilerek tercih edebileceğimiz değişik bir banyo dolab modelidir.
Yine muhteşem bir renk uyumu demeden geçemiyeceğim...Lacivert ve beyaz sizcede çok hoş değilmi? Çok şık ve modern duran bu banyo dolabı kullanışlılığı ve üzeri cam tezgahı ile ışıl ışıl olan bu model kendinden çizgili gibi duran lacivert kapakları ve mini kulpları ile banyolarınıza çok yakışacak şık bir model doğrusu...

14 Ağustos 2011 Pazar

Çilek Genç Odası Takımı Modelleri

Kaliteden ödün vermeden fiyatıyla da herkesin maddi durumuna hitap eden genç odası modellerinden çilek mobilya markası mobilyada ve yatak odası modellerinde lider bir marka olma yolunda ilerliyor. Özellikle genç kızlar için çok yenilikçi modellere ve zengin çeşitlere sahip olan çilek mobilya markası genç odaları modelleriyle de gençlerimizin tercih ettiği bir marka haline gelmiştir. Çilek markası Genç Odası Takımı Modelleri üretmekle kalmayıp yatak odası modelleri çocuk odası modelleri ve mobilya eşyalarının bir çoğunun da imalatına başlamıştır. Değerli geçlerimiz çilek markalı genç odaları takımlarından beğenebileceğiniz bazı örneklerini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Hoşunuza giden benim olsun dediğiniz genç odası takımlarından istediğinizi çilek mobilya mağazalarından alabilirsiniz.
Bej ve sütlü kahve tonlarıyla sade ve şık duran genç odası takımı damalı modeli ve kullanışlı şekli ile geniş odalarda rahatlıkla dizayn edebileceğiniz çilek genç odası modelidir.
Pembe ve lila tonlarının hakim olduğu bu genç odası modeli kız çocukları için dizayn edilmiş olup çift katlı ranzası ile de iki kardeşin kullanabileceği güzel bir çilek odası modelidir..
Bu iki resimde ise, çalışma masasının çok amaçlı şekilde kullanılabileceği ve geniş gardrop modeli ile çilek odasının rahat kullanılacak model olduğunu yansıtmaktadır.
Bu çilek odası modeli ise yine kız çocukları için tasarlanmış iki kişinin kullanabileceği alttan yana çekmeli yatak olan bazası ile farklı bir tasarım şeklidir..
Fuşya rengi ile lilanın uyumu ancak bu kadar güzel durur tabi araya beyazda eklendiği zaman çok şık duran kız çocukları için hazırlanmış bu genç odası modeli gülenyüz figürleri ile de tamamlanarak genç kızların çok seveceği modeller arasında yer alacaktır..
Evet buda biricik prensesleriniz için hazırlanmış çok şirin ve havalı duran bir genç odası modeli olup edalı ve havalı genç kızların tercih edeceği modelerden biri olup farklı dizaynı ile de çok şık duran bir çilek genç odası modelidir..
Bu modelimizde genç kızların hayal edebileceği şekilde tasarlanmış ışıl ışıl parlayan bir model olup,aynalı dolabı,tüllü karyolası,makyaj aynası,kitaplığı ile tamamlanmış geniş odalarda çok hoş duracak çilek genç odası modelidir..
Bir başka genç odası modelimiz ise pembe ve renklerden oluşan kalp ve şirin kurbağa figürleri ile de renkli renki genç ruhunu yansıtan cıvıl cıvıl bir genç kız çilek odası modelidir..
Evet genç beyler bu da sizler için tasarlanmış mavi ve bej tonlarındaki şifonyer,ranza, komidin,çalışma masası ve iki kapılı dolabı ile ferah ve şık duran erkek çocukları için dizayn edilmiş bir çilek odası modelidir..
Şeker pembesi rengi ile çok sevimli duran bu model kız çocuklarının hayranlıkla alıp odasını dizmek isteyeceği bir çilek odası modelidir..
Yeşilin farklı tonu ile dikkat çeken bu model geniş odalar için rahat rahat kullanılabilecek bir çilek genç odası modelidir..
Bu da yine genç beyler için tasarlanmış bir model olup mavi ve beyaz renklerin uyumu ve şıklığı dışında göz şeklindeki değişik kulp modeli ile de farklı ama harika tasarımlardan biri olan çilek genç odası modelidir...
Küçük odalar için tasarlanmış olup bu model iki kardeşin kullanabileceği iki katlı ranzası ve araya kondurulmuş çalışma masası ve iki kapılı dolabı ile yine farklı tasarımlardan biri olan çilek odası modelidir..
Bej ve hardal tonlarındaki uyumun nasıl sağlandığını gösteren bu çilek odası modeli ferah ve sadeliği seven gençlerimizin; ferah ve sade tasarımı ile yine kullanışlı ve şık duran çilek odası modellerindendir...

Marka Modelleri